logo
Home / Over GOODLIFE Pharma NV

Over GOODLIFE Pharma NV

GOODLIFE Pharma: een nieuwe farmaceutische partner op de Belgisch-Luxemburgse markt

De firma GOODLIFE Pharma NV is sinds januari 2013 gevestigd in België. Dit Belgische bedrijf is een zusteronderneming van GOODLIFE BV, dat al sinds 2003 in Nederland bestaat.

GOODLIFE Pharma verdeelt in België en het Groothertogdom Luxemburg merkgeneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen voor gynaecologische toepassingen, meer bepaald voor infertiliteit.

GOODLIFE Pharma streeft naar innovatie en daarom wil het bedrijf eenvoudige, aangepaste en betaalbare oplossingen aanreiken zodat patiënten zich elke dag weer goed kunnen voelen.

De naam zegt het al: in de filosofie van GOODLIFE staat kwaliteit voorop, zowel van de producten die het bedrijf verkoopt, als van de relaties met zijn medewerkers, met beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en met overheidsinstellingen. Ook de flexibiliteit van zijn diensten is cruciaal. Het doel is de werknemers, de partners en de patiënten 'een goed leven' te bieden.

Daarnaast zal GOODLIFE Pharma in de nabije toekomst ook andere geneesmiddelen en innoverende behandelingen aanbieden aan gynaecologen, endocrinologen en urologen, zoals nu al in Nederland gebeurt.

Een klein bedrijf met grote ambitie: GOODLIFE Pharma profileert zich als een bedrijf dat zich tot doel stelt de therapeutische behoeften van het medisch korps en van de patiënten in te vullen.


Nathalie Schewebach
Managing Director

logo