logo
Home / Onze producten

Onze productenINPROSUB®

Inprosub 25mg
Gelieve hier te klikken voor informatie over de geneesmiddel hierboven.
(Voer "Inprosub" in de zoek)

ExEm® Foam Kit


ExEm® Foam is een kit waarmee de gynaecoloog een schuim voor hysterosalpingosonografie kan bereiden om de doorgankelijkheid van de eileiders te beoordelen.

Wat is een schuimechografie van de eileider (HyFoSy) ?

Een schuimechografie of een HyFoSy gebeurt bij een vruchtbaarheidsonderzoek om de doorgankelijkheid van de eileiders na te kijken.

Het is een inwendig (vaginaal) echoscopisch onderzoek zonder verwijzing naar de radiologieafdeling, zonder röntgenstraling en met minder pijn dan het vroegere klassieke onderzoek op de dienst radiologie.

De eileiders worden zichtbaar gemaakt door schuim in de baarmoederholte en in de eileiders te brengen. De luchtbelletjes in het schuim laten de eileiders lichtjes opzwellen waardoor ze op de echo goed zichtbaar worden.

Het onderzoek duurt gemiddeld een kleine 15 tot 20 minuten. Uw arts bespreekt direct of later de uitslag met u. Heeft u toch nog vragen dan kunt u contact opnemen met uw gynaecoloog.

Meer info >>

Bijsluiter
- ExEm® Foam Kit 5ml

Folder Patient
Klik hier (NL)
Klik hier (EN)
CONDENSYL®


CONDENSYL® kan helpen bij ongewenste kinderloosheid !
In 60% van alle gevallen ligt de oorzaak van vruchtbaarheidsproblemen (deels)  bij de man. Meestal wordt dan onderzoek gedaan naar de uiterlijke  kenmerken van het sperma (volume, aantal, bewegelijkheid).  Dit geeft enig inzicht  in de kwaliteit van het sperma maar het zegt nog niets over de inhoud, namelijk het DNA dat zich in de kop van de zaadcel bevindt en dat uiteindelijk moet versmelten met het DNA van de eicel.

Oxidatieve stress ( veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals vervuiling, voedsel, alcohol enz…) kan het DNA van zaadcellen beschadigen .

Om oxidatieve stress tegen te gaan heeft het lichaam een eigen antioxidatief systeem. Dit lichaamseigen antioxidatief systeem moet echter wel goed en op de juiste wijze gevoed worden.

Het voedingssupplement Condensyl® heeft de juiste samenstelling  om bij te dragen aan de aanmaak van kwalitatieve goede zaadcellen ; twee zeer veel belovende klinische onderzoeken tonen aan dat het gebruik van Condensyl® resulteert in een groter aantal zwangerschappen en baby’s. En daar gaat het natuurlijk om bij paren met een kinderwens !

Documenten
Advertorial - Banner - Pub
ialuril®Prefill

(hyaluronzuur, chondroïtinesulfaat en calciumchloride)


Wat is Ialuril ® Prefill  ?
ialuril® is een blaasspoelvloeistof. Het bevat de werkzame bestanddelen hyaluronzuur, chondroitinesulfaat en calciumchloride. ialuril®Prefill is een medisch hulpmiddel en  wordt met behulp van een katheter of met de  ialuadapter® in de blaas gebracht. Meer precieze  informatie over ialuril®Prefill , vindt u in de Ialuril®Prefill patiëntenbijsluiter

Voor wie is ialuril®Prefill?
Ialuril®Prefill is voor patiënten die last hebben van een chronische blaasontsteking en wordt voorgeschreven door de behandelende arts.   Meer informatie over voor wie ialuril®Prefill bestemd is, vindt u in de Ialuril®Prefill patiëntenbijsluiter

Wat doet  ialuril®Prefill ?
ialuril®Prefill bevat bouwstoffen van de laag die de blaaswand beschermen. ialuril®Prefill helpt deze beschermende laag te herstellen . Meer informatie over wat ialuril®Prefill doet  vindt u in de Ialuril®Prefill patiëntenbijsluiter.

ialuril® Prefill Bestellen


U wordt doorverwezen naar de internationale website van GOODLIFE die uw bestelling registreert, factureert en aflevert.


ialuril® Prefill (acide hyaluronique, sulfate de chondroïtine et chlorure de calcium)


Bijsluiter >>

Brochures voor de artsen >>

Ialuadapter® - Bijsluiter >>