logo
Home / Onze producten

Onze productenINPROSUB®

Inprosub 25mg
Gelieve hier te klikken voor informatie over de geneesmiddel hierboven.
(Voer "Inprosub" in de zoek)

ExEm® Foam Kit


ExEm® Foam is een kit waarmee de gynaecoloog een schuim voor hysterosalpingosonografie kan bereiden om de doorgankelijkheid van de eileiders te beoordelen.

Wat is een schuimechografie van de eileider (HyFoSy) ?

Een schuimechografie of een HyFoSy gebeurt bij een vruchtbaarheidsonderzoek om de doorgankelijkheid van de eileiders na te kijken.

Het is een inwendig (vaginaal) echoscopisch onderzoek zonder verwijzing naar de radiologieafdeling, zonder röntgenstraling en met minder pijn dan het vroegere klassieke onderzoek op de dienst radiologie.

De eileiders worden zichtbaar gemaakt door schuim in de baarmoederholte en in de eileiders te brengen. De luchtbelletjes in het schuim laten de eileiders lichtjes opzwellen waardoor ze op de echo goed zichtbaar worden.

Het onderzoek duurt gemiddeld een kleine 15 tot 20 minuten. Uw arts bespreekt direct of later de uitslag met u. Heeft u toch nog vragen dan kunt u contact opnemen met uw gynaecoloog.

Meer info >>

Bijsluiter
- ExEm® Foam Kit 5ml

Folder Patient
Klik hier (NL)
Klik hier (EN)
CONDENSYL®


CONDENSYL® kan helpen bij ongewenste kinderloosheid !
In 60% van alle gevallen ligt de oorzaak van vruchtbaarheidsproblemen (deels)  bij de man. Meestal wordt dan onderzoek gedaan naar de uiterlijke  kenmerken van het sperma (volume, aantal, bewegelijkheid).  Dit geeft enig inzicht  in de kwaliteit van het sperma maar het zegt nog niets over de inhoud, namelijk het DNA dat zich in de kop van de zaadcel bevindt en dat uiteindelijk moet versmelten met het DNA van de eicel.

Oxidatieve stress ( veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals vervuiling, voedsel, alcohol enz…) kan het DNA van zaadcellen beschadigen .

Om oxidatieve stress tegen te gaan heeft het lichaam een eigen antioxidatief systeem. Dit lichaamseigen antioxidatief systeem moet echter wel goed en op de juiste wijze gevoed worden.

Het voedingssupplement Condensyl® heeft de juiste samenstelling  om bij te dragen aan de aanmaak van kwalitatieve goede zaadcellen ; twee zeer veel belovende klinische onderzoeken tonen aan dat het gebruik van Condensyl® resulteert in een groter aantal zwangerschappen en baby’s. En daar gaat het natuurlijk om bij paren met een kinderwens !

Documenten
Advertorial - Banner - Pub
TETRAGLOBIN® HP


TETRAGLOBIN® HP  - 30 capsules – Verhoogde ijzerbehoefte tijdens de zwangerschap – 1 capsule per dag tussen de maaltijden door
TETRAGLOBIN® HP is een voedingssupplement op basis van lactoferrine, een multifunctioneel eiwit dat ijzer bindt en transporteert.
Foliumzuur, zink en vitamine C stimuleren het fysiologische afweersysteem.
De formule van TETRAGLOBIN® HP is ontwikkeld om de fysiologische cyclus van ijzeraanmaak te bevorderen, meer bepaald bij een tekort als gevolg van een slechte opname of een verhoogde behoefte aan gebonden ijzer in bepaalde omstandigheden, onder andere de zwangerschap.