logo
Home / Urologie

Welkom bij GOODLIFE Pharma Urologie

GOODLIFE Pharma is actief binnen de urologie op het gebied van BlaasPijnSyndroom (BPS)  meer bepaald  Interstitiële Cystitis ( IC)

BlaasPijnSyndroom /Interstitiële Cystitis
Het BlaasPijnSyndroom ( BPS)  ook wel  Interstitiële Cystitis (IC) genoemd, is een chronische ontsteking van de urineblaas.   Pijn in de blaas is de belangrijkste  klacht. Deze pijn neemt toe als de blaas voller wordt. Plassen verlicht de pijn. Pijn in de omliggende lichaamsdelen komt ook vaak voor. Mede door deze klachten moet men vaak plassen.
De behandeling van BPS/IC is er op gericht om de klachten te verminderen  want echte genezing van de ziekte is helaas nog niet mogelijk. De mogelijke behandelingen naast blaasspoelingen zijn  orale middelen, lasertherapie, neurostimulatie /modulatie of een operatie.
Een blaasspoeling met ialuril®Prefill, voorgeschreven door de behandelende arts, behoort ook tot de mogelijkheden om de pijn te verlichten.

BLAASSPOELING
Een blaasspoeling met ialuril ®Prefill kan worden ingezet bij de behandeling van BPS/ICProducten beschikbaar in urologieialuril®Prefill

Klik hier voor meer info en bestellen >>


Mictonorm Uno 30mg
Mictonorm 15mg
Mictonet 5mg

Klik hier om de mictie-dagboeck te bekijken >>
Gelieve hier te klikken voor informatie over de geneesmiddellen hierboven.
(Voer de productnaam in de zoek)